Ιρλανδία: Βρήκε προπονητή μετά από... 231 ημέρες - Συνδέθηκε με τον Πογιέτ, αλλά ανακοίνωσε τον Χάλγκριμσον

Χάλγκριμσον - Ιρλανδία

bet365

Η, αντίπαλος της εθνικής Ελλάδος στο προσεχές Nations League, Ιρλανδία χρειάστηκε... επτά μήνες για να βρει μόνιμο προπονητή, δίνοντας τελικό το χρίσμα στον Ισλανδό Χέιμιρ Χάλγκριμσον.

Συνδέθηκε με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, κάθισε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον επίσης «γνώριμο» στο ελληνικό κοινό Κρίς Κόουλμαν και χρειάστηκε συνολικά... επτά μήνες. Η Ιρλανδία όμως μετά από 231 ημέρες (!), όταν έληξε η συνεργασία της με τον Στέφεν Κένι, ανακοίνωσε τον μόνιμο διάδοχο του, τον Χέιμιρ Χάλγκριμσον.

Ο Ισλανδός κόουτς λοιπόν θα πάρει τη σκυτάλη από τον υπηρεσιακό Τζον Ό'Σεϊ, αναλαμβάνοντας τα ηνία της εθνική Ιρλανδίας. Μάλιστα, εκτός απροόπτου, θα καθίσει στον πάγκο της και στο παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα στο προσεχές Nations League (10/09).

Ο Χάλγκριμσον προέρχεται από μια κακή πορεία με την Τζαμάικα στο Copa America. Σπουδαιότερο «γαλόνι» στην καριέρα του αποτελεί μέχρι σήμερα η θητεία του στον πάγκο της Ισλανδίας, με αποκορύφωμα την πρόκριση στα προημιτελικά του EURO 2016 μετά τη νίκη κόντρα στην Αγγλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα