Εθνική Ελλάδος: Η επικοινωνία Γκαγκάτση – Ζαφείρη, τα δεδομένα της υπόθεσης και τα επόμενα βήματα

zafiris

bet365

Η επικοινωνία του Μάκη Γκαγκάτση με την πλευρά του Χρήστου Ζαφείρη, τα δεδομένα για την κλήση του ποδοσφαιριστή στην Εθνική Ελλάδος και τα επόμενα βήματα.

Η νέα εποχή στην Εθνική ομάδα, η εποχή Γιοβάνοβιτς έχει πλέον ξεκινήσει και επίσημα, με τον νέο προπονητή αλλά και την διοίκηση της Ομοσπονδίας να εξετάζουν κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μία περίπτωση που είναι απόλυτα λογικό να μην περνά διόλου απαρατήρητη, είναι αυτή του χαφ της Σλάβια Πράγας, Χρήστου Ζαφείρη. Πρόκειται για ένα παιδί που με την εξέλιξή του έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του τα βλέμματα σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μπορεί να έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, όμως, τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του μετακόμισαν στη Νορβηγία όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση στη χώρα μας. Έτσι, ο Ζαφείρης είναι κάτοχος διπλής υπηκοότητας και ως εκ τούτου έχει αγωνιστεί ως τώρα με τις μικρές εθνικής ομάδας τόσο της Νορβηγίας, όσο και της Ελλάδας.

Από την στιγμή που ο ταλαντούχος χαφ να βρίσκεται στα ραντάρ της ΕΠΟ, επικοινώνησε προσωπικά πρόσφατα ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μάκης Γκαγκάτσης, με τον πατέρα του προκειμένου να τον ενημερώσει για την πρόθεση της Εθνικής μας ομάδας να τον καλέσει.

Η συγκεκριμένη επικοινωνία ικανοποίησε ιδιαίτερα τον πατέρα του Ζαφείρη, ωστόσο, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ειλημμένη απόφαση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και αυτό διότι πρώτα επιθυμεί να ακούσει αναλυτικά το πλάνο που υπάρχει για αυτόν στο μυαλό των ιθυνόντων της γαλανόλευκης.

Για τον λόγο αυτόν, το επόμενο βήμα, πιθανότατα, θα είναι ένα ραντεβού ανάμεσα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος η προοπτική να αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών.

Υπενθυμίζεται πως σε πρόσφατή του συνέντευξη στο Gazzetta, o Ζαφείρης είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιλέξει να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος, εφόσον γίνει σχετική πρόταση, επισημαίνοντας, μάλιστα, πως κάτι τέτοιο, θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για εκείνον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα