Εθνική Αγγλίας: Ο Κάρσλεϊ επίσημα στα Τρία Λιοντάρια ως υπηρεσιακός προπονητής

Εθνική Αγγλίας: Ο Κάρσλεϊ επίσημα στα Τρία Λιοντάρια ως υπηρεσιακός προπονητής

Newsroom
Lee_Carsley

bet365

Η FA ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λι Κάρσλεϊ, με τον 50χρονο τεχνικό να αναλαμβάνει τον πάγκο των Τριών Λιονταριών για τα ματς του Nations League τον Σεπτέμβρη.

Προσωρινή λύση στην διαδοχή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, μετά την αποχώρηση του τελευταίου, βρήκε η FA, η οποία το απόγευμα της Παρασκευής (09/08) ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λι Κάρσλεϊ.

Ο Κάρσλεϊ, που είναι προπονητής της εθνικής Αγγλίας U21 από το 2021, θα αναλάβει την Αγγλία για τα παιχνίδια της εθνικής στο πλαίσιο του Nations League τον προσεχή Σεπτέμβριο. Τα Τρία Λιοντάρια έχουν δύο αναμετρήσεις για τη διοργάνωση απέναντι σε Ιρλανδία και Φινλανδία στις 7 και 10 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα, προτού ακολουθήσει τον Οκτώβριο το παιχνίδι με την Ελλάδα.

Μέχρι τότε, η FA αναμένεται να έχει βρει τον οριστικό διάδοχο του Σάουθγκεϊτ, καθώς η αναζήτηση μόνιμου προπονητή συνεχίζεται.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα