Γκαγκάτσης: «Δωρεάν η διάθεση του «Καραϊσκάκης» για την Εθνική, η ΕΠΟ θα γλυτώσει γύρω στις 300.000 ευρώ»

Ο Γκαγκάτσης

bet365

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, τοποθετήθηκε για πολλά θέματα γύρω από την καινούρια διοίκηση και ενώ μίλησε και για την Εθνική ομάδα.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε στην εκπομπής της Δίκης στον ΣΚΑΙ και δεν σχολίασε μόνο τα διαιτητικά θέματα. Στάθηκε και στα ζητήματα της Εθνικής μας ομάδας τονίζοντας μεταξύ άλλων πώς «υπάρχει δωρεάν διάθεση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στην ΑΕΚ ήταν 60.000 ευρώ το ενοίκιο για το παιχνίδι και 20.000 για κάθε προπόνηση. Πήγαινε αρκετά.

Για τα 2 ματς η ΕΠΟ θα γλυτώσει γύρω στις 300.000 ευρώ χάρις στον Ολυμπιακό και θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Βρούτση για το ΟΑΚΑ. Επίσης ο τελικός θα γίνει στις 17 Μαϊου με κόσμο στο ΟΑΚΑ».

Επίσης για την επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το προπονητικό είπε: «Τα κλειδιά δόθηκαν στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ήταν η μοναδική επιλογή. Ο στόχος είναι να βρεθούμε στο Παγκόσμιο Κυπελλο και να αγαπήσουμε τη γαλανόλευκη ξανά. Το προπονητικό κέντρο είναι μια παρακαταθήκη που πρέπει να αφήσει αυτή η ΕΠΟ. Έχει γίνει μια συζήτηση με το Ελληνικό και με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την Παιανία.

Η χρηματοδότηση είναι στα 14,5 εκατομμύρια ευρώ από τη UEFA και τη FIFA. Αυτά μπορεί να διαθέσει η ΕΠΟ. Έχει επισκεφθεί ήδη μηχανικός για να δούμε τι χρειάζεται να γίνει αν υπάρξει συμφωνία. Για να είμαι εκτελεστικός πρόεδρος, πρέπει να το δηλώσω και θα το κάνω. Δεν θα καθίσω σε μια ΕΠΟ αν δεν αμείβομαι. Είμαι 41 και έχω μια οικογένεια».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα