Γιοβάνοβιτς: Όλα τα «όπλα» της Εθνικής Ελλάδας στις πρώτες του κλήσεις

Γιοβάνοβιτς: Όλα τα «όπλα» της Εθνικής Ελλάδας στις πρώτες του κλήσεις

Newsroom
Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή τη λίστα με τους παίκτες που υπολογίζει για τα ματς με την Φινλανδία και την Ιρλανδία για το Nations League.

Στις 7/9, η Ελλάδα ξεκινά το νέο της ταξίδι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι στο τιμόνι της. Ο Σέρβος κόουτς, έκανε γνωστά τα ονόματα που υπολογίζει στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Φινλανδία στις 7/9 (εντός) και την Ιρλανδία στις 10/9 (εκτός) στο πλαίσιο του Nations League.

Θυμίζουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει ο Φορτούνης στην Εθνική, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στα δεδομένα όσον αφορά στην εν λόγω υπόθεση.

Σε σχέση με τις προηγούμενες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας δεν είναι οι Γιακουμάκης, Κουρμπέλης και Κώτσιρας.

Αναλυτικά έχει καλέσει τους: Βλαχοδήμο, Μανδά, Τζολάκη, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Κουλιεράκη, Γιαννούλη, Τσιμίκα, Βαγιαννίδη, Ρότα, Ρέτσο, Μπακασέτα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μπουχαλάκη, Χατζηγιοβάνη, Αλεξανδρόπουλο, Σιώπη, Ιωαννίδη, Μασούρα, Πέλκα, Τζόλη, Κωνσταντέλια, Παυλίδη, Δουβίκα.

Οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα