Εθνική Φινλανδίας: Με Πούκι και Λουντ η αποστολή για το ματς με την Ελλάδα

Ελλάδα

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής Φινλαδίας Μάρκου Κανέρβα ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Ελλάδα στις 7 Σεπτεμβρίου. Στους εκλεκτούς είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ, καθώς και ο Τεέμου Πούκι.

Η Φινλανδία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 7 Σεπτεμβρίου αλλά και την Αγγλία στο Λονδίνο στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο τεχνικός Μάρκου Κανέρβα κάλεσε 26 παίκτες για αυτήν την αγωνιστική υποχρέωση του Nations League, τους οποίους ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου. Μέσα είναι ο Πούκι που έχει απασχολήσει σχεδόν όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες στο παρελθόν και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ρόμπιν Λουντ. Αντίθετα, εκτός είναι ο δεξιός μπακ του Αστέρα Τρίπολης Νικολάι Άλχο, λόγω τραυματισμού.

Η αποστολή της Φινλανδίας για το ματς με την Ελλάδα: Χραντέτσκι, Γιόρονεν, Σινίσαλο, Χόσκονεν, Ιβάνοφ, Τένο, Βαϊσάνεν, Νισκάνεν, Ολίλα, Ουρόνεν, Γκαλβέζ, Σταλ, Καϊρίνεν, Καμαρά, Πελτόλα, Σούλερ, Βάλτα, Νισίλα, Αντμαν, Χάκανς, Γιένσεν, Κάλμαν, Λουντ, Πούκι, Πογιανπάλο και Κεσκίνεν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα