Εθνική Ελλάδας: Κλήθηκε ο Ντόι αντί του τραυματία Ρέτσου

Εθνική Ελλάδας: Κλήθηκε ο Ντόι αντί του τραυματία Ρέτσου

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να καλέσει στην Εθνική Ομάδα τον Ανδρέα Ντόι αντί του τραυματία Παναγιώτη Ρέτσου ενόψει των δύο αγώνων του Nations League.

Αν και ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν ανάμεσα στις πρώτες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την Εθνική Ελλάδας, εν τέλει ο τραυματισμός του Έλληνα στόπερ θα τον αφήσει εκτός για τα δύο παιχνίδια του Nations League.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στην προπόνηση πριν την πρεμιέρα της Stoiximan Superleague και ήταν νοκ-άουτ για τα ματς με τον Βόλο και την Athens Kallithea ενώ όλα δείχνουν πως θα χάσει και την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Έτσι, ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός επιλογών και στη θέση του να καλέσει τον Ανδρέα Ντόι, κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά με τον νεαρό στόπερ των «ερυθρολεύκων».

Με τα νέα δεδομένα, οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για τα ματς με Φινλανδία στις 7/9 (εντός) και την Ιρλανδία στις 10/9 (εκτός) αποτελούνται από τους: Βλαχοδήμο, Μανδά, Τζολάκη, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Κουλιεράκη, Γιαννούλη, Τσιμίκα, Βαγιαννίδη, Ρότα, Ντόι, Μπακασέτα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μπουχαλάκη, Χατζηγιοβάνη, Αλεξανδρόπουλο, Σιώπη, Ιωαννίδη, Μασούρα, Πέλκα, Τζόλη, Κωνσταντέλια, Παυλίδη, Δουβίκα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα