Ο Γιοβάνοβιτς κάλεσε τον Ζαφείρη στην Εθνική Ελλάδας για τα ματς με Φινλανδία και Ιρλανδία

Ο Γιοβάνοβιτς κάλεσε τον Ζαφείρη στην Εθνική Ελλάδας για τα ματς με Φινλανδία και Ιρλανδία

Δημήτρης Τομαράς
Ελλάδα

bet365

Η FIFA έδωσε το τελικό «οκ» και ο Χρήστος Ζαφείρης κλήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδας για τα παιχνίδια με Φινλανδία και Ιρλανία.

Αν και όλα έδειχναν πως ο Χρήστος Ζαφείρης θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον Οκτώβρη για να κληθεί από την Εθνική Ελλάδας, εν τέλει ο 21χρονος χαφ θα δώσει κανονικά το παρών για τα παιχνίδια με Φινλανδία και Ιρλανδία.

Συγκεκριμένα, η FIFA έδωσε το τελικό «οκ» και σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τις τελευταίες επαφές του προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, με αποτέλεσμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αποκτήσει το δικαίωμα να τον καλέσει στην Εθνική, κάτι που συνέβη.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και ο Θεόδωρος Γιαννίκος από τη νομική υπηρεσία της FIFA. Έτσι ο Έλληνας χαφ θα βρίσκεται κανονικά τη Δευτέρα (02/09) στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα