Πίττας: «Είμαστε μια Εθνική που αξίζει περισσότερα»

Πίττας: «Είμαστε μια Εθνική που αξίζει περισσότερα»

Newsroom
Ο Πίττας
Δηλώσεις παραχώρησε ο Ιωάννης Πίττας, ενόψει των αγώνων της Εθνικής μας με την Λιθουανία και το Κόσοβο για το UEFA Nations League, αναφερόμενος στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και στο...κάτι καλύτερο που της αξίζει.

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ενόψει των πρώτων αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής, εναντίον της Λιθουανίας και του Κοσόβου για το Nations League, οδήγησε και στις πρώτες δηλώσεις της σεζόν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ειδικότερα, ο Ιωάννης Πίττας, επιθετικός της ΑΙΚ, παραχώρησε δηλώσεις, αναφερόμενος στην ποιότητα που διαθέτει η ομάδα και στο τι αναμένει από τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικότερα χαρακτηριστικά κομμάτια των δηλώσεών του:

«Είναι μια νέα διοργάνωση, έχουμε μια βατή κλήρωση μπορώ να πω. Ήρθε η στιγμή ως Εθνική να παλέψουμε για το κάτι παραπάνω Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι, θα έχουμε τις πιθανότητές μας. Είμαστε μια Εθνική που αξίζει περισσότερα. Πολλές φορές το είπα ότι εμείς αδικούμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε δύο παιχνίδια, αν παρουσιαστούμε σοβαροί έχουμε τις πιθανότητες μας. Ελπίζω ότι θα πάρουμε καλά αποτελέσματα. Κουραστήκαμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια χωρίς να έχουμε αποτελέσματα, θεωρώ ότι διαθέτουμε πολύ καλούς παίκτες. Είναι η στιγμή να το πιστέψουμε, να παίξουμε επιτέλους για τη χώρα μας, να αφήσουμε τα προβλήματα πίσω μας. Πρέπει επιτέλους να ανεβάσουμε το επίπεδο της Εθνικής, δεν υπάρχει κούραση ούτε δικαιολογίες»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα