Εθνική Κύπρου, Κετσπάγια: «Δεν είμαστε καλύτεροι από τις ομάδες που παίζουμε τώρα όμως είμαστε πολύ πιο κοντά από ότι στον προηγούμενο όμιλο»

Εθνική Κύπρου, Κετσπάγια: «Δεν είμαστε καλύτεροι από τις ομάδες που παίζουμε τώρα όμως είμαστε πολύ πιο κοντά από ότι στον προηγούμενο όμιλο»

Newsroom
κυπροσ
Μετά τον Ιωάννη Πίττα και τις δηλώσεις που παραχώρησε στην πρώτη συνάντηση της Εθνικής ομάδας, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Τίμουρ Κετσπάγια πήρε την σκυτάλη των δηλώσεων και μίλησε για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Κετσπάγια:

«Ξεκινάει μια νέα διοργάνωση, το Nations League, έχουμε δύο παιχνίδια. Δυστυχώς τα προβλήματα δεν λείπουν, τραυματίστηκαν τρεις παίκτες που μπορούσαν να είναι βασικοί σε αυτό το παιχνίδι. Ευτυχώς που δεν είχαμε άλλη αγωνιστική γιατί μπορούσε να μείνουμε χωρίς παίκτες. ‘Έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν παίζουν στις ομάδες τους, αλλά αυτή είναι η ομάδα. Προσπαθήσαμε να δούμε όλους τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν αυτές τις δύο αγωνιστικές».

Για τα ματς με Λιθουανία και Κόσοβο:

«Τη Λιθουανία την παίξαμε στο φιλικό παιχνίδι τον Νοέμβριο. Είναι καλή ομάδα. Είναι αλλιώς το φιλικό κι αλλιώς το επίσημο. Έχουμε και το επόμενο παιχνίδι που θα παίξουμε στο ΑΕΚ Αρένα».

Για το Nations League:

«Αυτή η διοργάνωση είναι πολύ πιο κοντά σε εμάς παρά την τελευταία διοργάνωση που παίξαμε. Είχαμε παίκτες από τον όμιλο μας που πέρασαν στο Euro. Επειδή όμως είμαστε πιο κοντά στη δυναμικότητα δεν σημαίνει ότι είμαστε φαβορί. Πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια».

Για την κριτική ότι επιλέγει αμυντικογενές σύστημα και αν θα αλλάξει κάτι:

«Όχι, θα συνεχίσουμε έτσι όπως στα προηγούμενα. Διότι έτσι είναι ο τρόπος που μπορούμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Δεν ξέρω από που έρχεται αυτό ότι είτε παίζουμε επιθετικά είτε αμυντικά. Το σύστημα το καθορίζουν οι παίκτες. Εμείς βλέπουμε με τη λογική. Πρέπει να κοιτάζουμε με ποιες ομάδες παίζουμε. Συνεχίζουμε το παιχνίδι που προσπαθούμε να παίζουμε. Παίζουν κι άλλες ομάδες και δυστυχώς στον προηγούμενο όμιλο που ήμασταν, ήταν καλύτερες ομάδες από εμάς. Δεν είμαστε καλύτεροι από τις ομάδες που παίζουμε τώρα όμως είμαστε πολύ πιο κοντά από ότι στον προηγούμενο όμιλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα