Εθνική Κύπρου: Η επίσημη «πρώτη»

Εθνική Κύπρου: Η επίσημη «πρώτη»

Newsroom
kipros
Την πρώτη επίσημη προπόνησή του πραγματοποίησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενόψει του παραθύρου Εθνικών ομάδων, το οποίο περιλαμβάνει δυο παιχνίδια με την Λιθουανία και το Κόσοβο για το Nations League.

Στην ενημέρωση που εξέδωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, μετά την διεξαγωγή της προπόνησης, υπογράμμισε την απουσία του Ιωάννη Κούσουλου, μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό παιχνίδι της Ομόνοιας με την Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Πίττας: «Είμαστε μια Εθνική που αξίζει περισσότερα»

Aναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

«Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιθουανία την ερχόμενη Παρασκευή στο Κάουνας (19:00, ΡΙΚ). Ο αγώνας είναι για την πρώτη αγωνιστική της νέας διοργάνωσης του Nations League.

Ο Ιωάννης Κούσουλος τέθηκε εκτός αποστολής αφού ο τραυματισμός που είχε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του, δεν του επιτρέπει να ενισχύσει την Εθνικής μας ομάδα.

Απών από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Γρηγόρης Κάστανος που θα ενσωματωθεί την Τρίτη. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στην προπόνηση, ακολουθώντας διαφορετικό πρόγραμμα, ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής που είχαν το Σαββατοκύριακο με τις ομάδες τους.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη με προπόνηση στις 19:00 στο "Αντώνης Παπαδόπουλος"».

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Δεν είμαστε καλύτεροι από τις ομάδες που παίζουμε τώρα όμως είμαστε πολύ πιο κοντά από ότι στον προηγούμενο όμιλο»


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα