Ελλάδα: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για Φινλανδία

Ελλάδα: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για Φινλανδία

Δημήτρης Τομαράς
Ελλαδα

bet365

Με διπλή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της η Εθνική Ελλάδας ενόψει της αναμέτρησης με τη Φινλανδία στο Φάληρο για την 1η αγωνιστική του Nations League.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για την αναμέτρηση με τη Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική του Νations League συνεχίζεται. Οι διεθνείς με τη γαλανόλευκη έκαναν την Τετάρτη (4/9) διπλή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Το πρωί οι διεθνείς έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια ο Γιοβάνοβιτς δούλεψε πάνω στην αμυντική τακτική. Στο απογευματινό πρόγραμμα μετά την προθέρμανση το βάρος δόθηκε στην επιθετική τακτική και ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Την Πέμπτη (5/9) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.30, ενώ την Παρασκευή (6/9) οι διεθνείς θα προπονηθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα