Εθνική Κύπρου: Οριστική αλλαγή έδρας για την αναμέτρηση με τη Λιθουανία

Newsroom
kipros lithouania gipedo
Λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο «Dariaus ir Girėno», το ματς ανάμεσα σε Λιθουανία και Κύπρο για το Nations League θα διεξαχθεί στα στάδιο της πόλης Μαργιαμπόλε, κοντά στο Κάουνας.

Στο στάδιο της πόλης Μαργιαμπόλε, 55 χιλιόμετρα από το Κάουνας, θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας της Εθνικής Κύπρου με τη Λιθουανία, για το Nations League. Πρόκειται για την έδρα της ομάδας Σούντουβα.

Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος μα γίνει στο Κάουνας αλλά ο αγωνιστικός χώρος του «Dariaus ir Girėno» κρίθηκε ακατάλληλος.

Μετά από εισήγηση της Λιθουανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αντιπροσωπεία της Εθνικής μας επισκέφτηκε το πρωί το στάδιο της Μαργιαμπόλε και άναψε το πράσινο φως για την αλλαγή της έδρας. Με την εισήγηση αυτή συμφώνησε και η UEFA και έτσι οριστικοποιήθηκε η αλλαγή δειξαγωγής του σταδίου.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα