Ελλάδα - Φινλανδία: Ο Ελβετός Ουρς Σνάιντερ διαιτητής της αναμέτρησης

Newsroom
Ο Ελβετός Ουρνς Σνάιντερ στο Ελλάδα - Φινλανδία

bet365

Η UEFA όρισε τον Ελβετό Ουρς Σνάιντερ να διευθύνει το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Φινλανδία για την 1η αγωνιστική του Nations League.

Ο Ελβετός Ουρς Σνάιντερ θα είναι ο ρέφερι που θα διευθύνει το παινχίδι της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στην Φινλανδία στην πρεμιέρα της για το Nations League της σεζόν 2024-2025. Ο 38χρονος διαιτητής έχει διευθύνει ξανά αγώνα της Ελλάδας, ένα φιλικό που είχε παίξει η Εθνικής ομάδας απέναντι στην Ονδούρα τον Μάρτιο του 2021, το οποίο μάλιστα είχε κερδίσει με 2-1.

Βοηθοί στον αγώνα του Σαββάτου (07/09-21:45) θα είναι οι συμπατριώτες του, Μάρκο Ζίρχερ και Μπέντζαμιν Ζίρχερ ενώ τέταρτος ο Σβεν Βολφενσμπέργκερ. Στο VAR θα βρίσκονται οι Λούκας Φάχντριχ και Μίρελ Τουρκές.

Να σημειωθεί πως ο Σνάιντερ έχει σφυρίξει και παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος, ένα Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1, τον Φλεβάρη του 2020.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα