Εθνική: Ο «χαμός» με τα εισιτήρια για το ματς με τη Φινλανδία και τι περιμένει ο κόσμος

Η φωτογραφία από τα εισιτήρια

bet365

Δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας στο γήπεδο Καραϊσκάκη για το Nations League με τη Φινλανδία έχουν ήδη δοθεί περισσότερα από 10.000 εισιτήρια.

Η πορεία πώλησης των εισιτηρίων της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τη Φινλανδία για το Nations League πραγματικά είναι εντυπωσιακή. Από πλευράς του κόσμου υπάρχει και ενδιαφέρεον αλλά προσμονή για τη νέα Εθνική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σε επίπεδο αριθμών δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα της Εθνικής στο Καραϊσκάκη για το Nations League έχουν ήδη δοθεί περισσότερα από 10.000 εισιτήρια ( για τον αγώνα Ελλάδα - Φινλανδία).

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη σε αντίστοιχο χρόνο και η πορεία της φάνηκε από τις πρώτες μέρες οπότε έφυγαν 2-3.000 εισιτήρια. Τόσα εισιτήρια συνήθως δίνονταν όχι μία εβδομάδα πριν, αλλά 1-2 ημέρες πριν (εξαιρουμένων ματς με εμπορικούς αντιπάλους).

Το τρέχον τριήμερο αναμένεται να κλιμακωθεί η ανταπόκριση, καθώς η ζήτηση ολοένα και αυξάνεται. Άρα όσοι θέλουν τα εισιτήρια θα ήταν ιδανικό να τα προμηθευτούν εγκαίρως. Να τονιστεί επίσης ότι για την είσοδο στο γήπεδο δεν χρειάζεται η διαδικασία μέσω gov.gr. Μπορείτε να δείτε ξανά εδώ την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη διάθεση των εισιτηρίων.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΕΠΟ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα