Κετσπάγια: «Ήρθαμε εδώ για ένα καλό αποτέλεσμα, όχι για να περάσει η ώρα μας!»

Κετσπάγια: «Ήρθαμε εδώ για ένα καλό αποτέλεσμα, όχι για να περάσει η ώρα μας!»

Newsroom
ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ
Στη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό (6/9, 19:00, Live από το Gazzetta Cyprus) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λιθουανία, ο Τιμούρ Κετσπάγια ξεκαθάρισε πως στόχος είναι ένα καλό αποτέλεσμα και όχι η... καλοπέραση!

Το βράδυ της Παρασκευής (6/9, 19:00, Live από το Gazzetta Cyprus), η Κύπρος φιλοξενείται από την Λιθουανία, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του νέου Nations League, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον όμιλο.

Στο πλαίσιο αυτό ο Τιμούρ Κετσπάγια παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους Τύπου, τονίζοντας πως η ομάδα θέλει τη νίκη και δεν πήγε μόνο για... το ταξίδι, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα, το οποίο εν τέλει άλλαξε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Το σχόλιο του για τον αγώνα:

«Στην προηγούμενη διοργάνωση που παίξαμε τρεις ομάδες από αυτές συμμετείχαν στο euro. Σε σύγκριση με αυτόν τον όμιλο στο Nations League δεν είναι τόσο δυνατός αλλά δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και εμείς πρέπει να βρούμε αυτούς που θα μπουν στο γήπεδο για να πετύχουμε το στόχο. Νικήσαμε την Λιθουανία στο τελευταίο φιλικό και αυτό θα επιδιώξουμε και τώρα».

Για το γήπεδο:

«Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα με αυτά που έγιναν με το γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο που θα παίζαμε θα ήταν έγκλημα εάν αγωνιζόμασταν και ευτυχώς που βρήκαμε άλλο. Είναι πιο μικρό αλλά και αυτοί στο ίδιο γήπεδο θα αγωνίζονται γι’ αυτό εμείς θα δούμε την ομάδα μας».

Για την ετοιμότητα της ομάδας:

«Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλαμε, τώρα είναι αρχή, τώρα ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα για τους παίκτες. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχικά για να νικήσουμε. Ήρθαμε εδώ για ένα καλό αποτέλεσμα όχι για να περάσει η ώρα μας. Σε σύγκριση με αυτές τις ομάδες αυτές έχουμε μεινόκτημα γιατί παίζουν παίκτες της χώρας τους στο πρωτάθλημα. Εμάς είναι ελάχιστοι που παίζουν στις ομάδες τους. Ο προπονητής εδώ βλέπει 30-40 παίκτες για να διαλέξει τους καλύτερους. Δεν είναι της ώρας αλλά είναι μεγάλη κουβέντα.».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα