Πορτογαλία - Κροατία: Απίθανο κορεό για τον Πέπε (pic)

Πορτογαλία - Κροατία: Απίθανο κορεό για τον Πέπε (pic)

Newsroom
Πέπε

bet365

Ο Πέπε στα 41 του χρόνια αποφάσισε να βάλει τέλος σε μια καριέρα γεμάτη μάχες, πάθος, διακρίσεις και οι συμπατριώτες του τον τίμησαν με ένα απίθανο κορεό.

Ο Πέπε μέχρι τα 41 του χρόνια έδινε μάχες, έβγαζε πάθος και με τη δύναμη και το πείσμα του αποτελούσε παράδειγμα για όλους τους νεότερους ποδοσφαιριστές. Όμως ο χρόνος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος, φρόντισε να τον κερδίσει σε πολλές μονομαχίες και πριν πέσει στο έδαφος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Στο ματς του Νations League ανάμεσα στην Πορτογαλία με την Κροατία ο κόσμος δεν ξέχασε την εντυπωσιακή του παρουσία και τον τίμησε με ένα απίθανο κορεό. Θυμίζουμε πως το αντίο του Πορτογάλου στόπερ ήρθε έπειτα από 878 συμμετοχές με εθνική και συλλόγους, ύστερα από 34 τρόπαια. Μάλιστα, κόντρα στην Τουρκία κατέρριψε το ρεκόρ του γηραιότερου παίκτη που εμφανίστηκε σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Εικόνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα