Κριστιάνο Ρονάλντο: Θρύλος CR7, έφτασε τα 900 γκολ καριέρας και «λύγισε»! (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θρύλος CR7, έφτασε τα 900 γκολ καριέρας και «λύγισε»! (vid)

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε κόντρα στην Κροατία στο Nations League, πάτησε ακόμα ένα «τρομακτικό» ορόσημο στην καριέρα του και ξέσπασε στο χορτάρι.

Πρόσφατα δήλωσε πως δεν έχει καν σκεφτεί να αποσυρθεί από την εθνική Πορτογαλίας και φρόντισε να δείξει στο γήπεδο το «γιατί». Λίγο πριν τα 40 του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να γράφει ιστορία στο κορυφαίο επίπεδο. Ο CR7 στο 34ο λεπτό της πρεμιέρας του Nations League κόντρα στην Κροατία διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του με κοντινή προβολή. Αυτό όμως δεν ήταν ένα... καθημερινό τέρμα για εκείνον, αλλά το υπ'αριθμόν 900 της τεράστιας καριέρας του! Ο Κριστιάνο σκαρφάλωσε σε ακόμα ένα σπουδαίο ορόσημο και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, αφού έπεσε στο χορτάρι και βούρκωσε κατά τον πανηγυρισμό του.

Τα γκολ του Κριστιάνο με όλες τις ομάδες

Αυτό ήταν το 131ο γκολ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας, ενώ 450 τέρματα έχει σημειώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, 145 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 101 με τη Γιουβέντους, 68 με την Αλ Νασρ και 5 με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα