Ακαταμάχητες επιλογές στη πρεμιέρα της Κύπρου για το Nations League!

Ακαταμάχητες επιλογές στη πρεμιέρα της Κύπρου για το Nations League!

Newsroom
pittas_spoliarits_kipros.jpg Alternative text
Μπαίνει στο Nations League η Κύπρος με προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση* Από το Κάουνας αρχίζει η προσπάθεια της Κύπρου στο Nations League καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λιθουανία (19:00) στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου στη League C της διοργάνωσης.

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet.

Η Εθνική ομάδα της Κύπρου ρίχνεται στη μάχη του νέου Nations League θέλοντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στις αναμετρήσεις με Λιθουανία (εκτός, 6/9) και Κόσοβο (εκτός, 9/9) έχοντας ακόμα στον 2ο όμιλο της League C τη Ρουμανία. Το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια κάνει πρεμιέρα στο Κάουνας απέναντι σε μια ομάδα με την οποία έχει εξαιρετική παράδοση, με 3 νίκες σε 4 αναμετρήσεις, με πιο πρόσφατο το 1-0 στη Λεμεσό το Νοέμβριο του 2023 με το γκολ του Πίττα (22’).

Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*

Η δοκιμασία με τους Λιθουανούς είναι η πρώτη επίσημη ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Κύπρο να στοχεύει σε κάτι καλύτερο σε σχέση με το τελευταίο Nations League όπου στον όμιλο με Ελλάδα, Κόσοβο και Βόρειο Ιρλανδία είχε απολογισμό μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Ο Κετσπάγια που είχε καθοδηγήσει την ομάδα σε φιλική νίκη επί του Σαν Μαρίνο τον Ιούνιο (1-4) στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας αναγκάστηκε να προβεί σε αλλαγή της τελευταίας στιγμής στις κλήσεις του, καθώς ο Χάραλαμπος Κυριάκου τραυματίστηκε και τη θέση του στο ρόστερ πήρε ο Γιάννης Σατσιάς.

Ζητούμενο είναι η νικηφόρα πρεμιέρα και η καλή παράδοση αποτελεί οδηγό. Η νίκη της Κύπρου επί λιθουανικού εδάφους είναι σε απόδοση 3.25.


Η Κύπρος θα θελήσει να αιφνιδιάσει για να πάρει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση κυνηγώντας το γκολ ενώ αντίστοιχα και οι γηπεδούχοι θα επιτεθούν. Αμφότεροι έχουν 4/5 τελευταία παιχνίδια που σκοράρουν και το G/G είναι σε απόδοση 1.96.

Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ
NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-EGGRAFIS-XWRIS-KATATHESI.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα