ΓεροΓιοβάισα: Ο Μπαπέ θα σκοράρει ξανά στο «Παρκ Ντε Πρενς»!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Ο Μπαπέ θα σκοράρει ξανά στο «Παρκ Ντε Πρενς»!

bet365

Ο «άσωτος υιός» Κιλιάν Μπαπέ επιστρέφει στο Παρίσι με τη φανέλα της Γαλλίας και ο ΓεροΓιοβάισα τον περιμένει... ορεξάτο αφού «ξεμπούκωσε» με τη Ρεάλ.

Ήρθε κιόλας η ώρα για το πρώτο break των πρωταθλημάτων, αλλά η αγωνιστική δράση στον κόσμο της μπάλας δεν σταματάει ποτέ. Το Nations League φρόντισε να με κρατήσει μπροστά από μια οθόνη με την χθεσινή πρεμιέρα, όπου είδαμε πράγματα... συνηθισμένα αλλά και πρωτόγνωρα.

Πρωτόγνωρα όπως την παρθενική νίκη του Σαν Μαρίνο σε ολόκληρη την ιστορία του με «θύμα» το Λιχτενστάιν, αλλά και συνηθισμένα όπως το τελευταίο γκολ που σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη νίκη της Πορτογαλίας, το υπ΄αριθμόν 900 στην πλούσια καριέρα του.

Τη σκυτάλη ωστόσο παίρνει απόψε ο - κατά πολλούς - διάδοχος του CR7 στη Μαδρίτη, Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος επιστρέφει στο «Παρκ Ντε Πρενς» για τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία. Κι αφού... ξεμπούκωσε κιόλας στο τελευταίο του ματς με τα πρώτα του δυο γκολ μπροστά στον κόσμο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», μου φαίνεται θα είναι ορεξάτος και με τους άλλους. Θα τον στηρίξουμε για anytime σκόρερ σε απόδοση που προσφέρεται στο 2.05.

Την ίδια ώρα (21:45) Ουαλία και Τουρκία δίνουν τη δική τους «μάχη» για την πρεμιέρα του Nations League. Πρόκειται για τις δυο ομάδες που εφόσον εμφανιστούν σοβαρές θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον όμιλό τους και το μεταξύ τους ματς αναμένεται να κρίνει πολλά.

Αν και δεν περιμένω ένα ανοιχτό ματς, η ποιότητα στην επιθετική γραμμή (ειδικά των Τούρκων) «φωτογραφίζει» ένα ματς με γκολ. Η ψήφος μου θα πάει στο Over 2,5 γκολ που προσφέρεται σε απόδοση 1.93.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα