Μπακασέτας: «Το να συζητάμε για το παρελθόν δεν έχει νόημα, το πώς θα το διαχειριστούμε αφορά εμάς»

Ο Μπακασέτας

bet365

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Τάσος Μπακασέτας, μίλησε για τη νέα της προσπάθεια και στο τι στοχεύει για το Nations League και τα παιχνίδια με Φινλανδία και Ιρλανδία.

Ο Μπακασέτας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το Ελλάδα - Φινλανδία επισήμανε για:

Το τι προηγήθηκε με το ότι η Ελλάδα δεν πήγε στο EURO και τη συνέχεια: Όντως είναι πιο δύσκολο το Παγκόσμιο στο να προκριθείς. Το να συζητάμε για το παρελθόν δεν νομίζω ότι έχει ένα ιδιαίτερο νόημα. Είναι κάτι που συνέβη. Δεν έχει στεναχωρηθεί κανείς ή απογοητευθεί περρισσότερο από εμάς. Το πώς θα διαχειριστούμε το τι έγινε αφορά εμάς. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις που έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί. Οι απαντήσεις οι περισσότερες είναι καλύτερο να δίνονται στο γήπεδο.

Τον Γιοβάνοβιτς: Θεωρώ ότι είναι σημαντικό. Δεν έχει να κάνει με το πόσο καλός επαγγελματίας είσαι αλλά τι αξίες έχεις. Δεν έδωσε ποτέ μία άσχημη εικόνα. Έχει βοηθήσει με τον τρόπο του στο να γίνει πιο καλό το ποδόσφαιρο.

Πάντα σεβόταν τον αντίπαλο και τους ανθρώπους. Από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Ο προπονητής γνώριζε αρκετούς εάν όχι όλους τους παίκτες. Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μας ζητάει. Ο χρόνος θα δείξει περισσότερα πράγματα και έχουμε περιθώρια βελτίωσης ως ομάδα.

Το ξεκίνημα με Φινλανδία και Ιρλανδία: Τα πρώτα παιχνίδια του ομίλου είναι πάντα τα πιο σημαντικά. Είναι ωραίο να ξεκινάς με μία νίκη. Από εκεί και πέρα ο προπονητής είναι ο κατάλληλος να απαντήσει.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα