Εθνική: Πλάνα από την τελευταία προπόνηση, έφτασαν στις 15.000 τα εισιτήρια που αγοράστηκαν (vid)

Από την προπόνηση

bet365

Με προπόνηση στο Καραϊσκάκης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον εναρκτήριο αγώνα τής στην League B του UEFA Nations League με την Φινλανδία. Στις 15.000 η προπώληση.

Στην προπόνηση της Παρασκευής για την Εθνική στο φαληρικό γήπεδο σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ συμμετείχαν όλοι οι διεθνείς, οι οποίοι έχουν κληθεί από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόσο για την πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία όσο και για τον αγώνα με την Ιρλανδία (10/09, 21:45).

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον προφανώς η 11άδα που θα επιλεγεί για το ματς, εκεί όπου υπάρχουν ορισμένα φαβορί για βασικοί, όπως οι Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Σιώπης, Μπακασέτας, Μασούρας και Ιωαννίδης. Σε επίπεδο εισιτηρίων η μέρα κλείνει με προπώληση στα 15.000 εισιτήρια για το παιχνίδι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα