Εθνική Κύπρου, Κετσπάγια: «Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα, οι επόμενες ομάδες είναι πολύ πιο δύσκολες»

Εθνική Κύπρου, Κετσπάγια: «Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα, οι επόμενες ομάδες είναι πολύ πιο δύσκολες»

Newsroom
timour diloseis
Δείτε τι δήλωσε ο ομονσπονδιακός προπονητής της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά τη νίκη επί της Λιθουανίας στην 1η αγωνιστική του Nations League.

Η Κύπρος πήρε την πρώτη της νίκη σε επίσημη διοργάνωση ύστερα από πέντε χρόνια, καθώς επικράτησε της Λιθουανίας με 1-0 εκτός έδρας, για το Nations League.

Ο προπονητής, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε στην κάμερα του ΡΙΚ για το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Παλέψαμε πάρα πολύ. Τα παιδιά είχαν δύναμη, πάθος, θέληση, δώσανε ότι είχαν και δεν είχαν. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν αμυνθήκαμε καλά αλλά γλιτώσαμε σ’ αυτές τις περιπτώσεις, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα στο κέντρο. Βρήκαμε μια ευκαιρία, βάλαμε το γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε, βοήθησαν και τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή.

Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα, οι επόμενες ομάδες είναι πολύ πιο δύσκολες. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Έχουμε παίκτες που λόγω των προβλημάτων δεν μπορούμε να τους βάλουμε στη θέση τους αλλά δεν κάνουν παράπονο, είμαι χαρούμενος για τα παιδιά. Μετά από πέντε χρόνια κερδίσαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, θα πάμε με καλύτερη ψυχολογία».

Για το ματς με το Κόσοβο: «Ξεκινάς για τη νίκη. Οι άλλες ομάδες είναι καλύτερες από τη Λιθουανία. Θέλουμε να νιώσουμε ότι είμαστε πραγματικά στην έδρα μας. Δεν είχαμε κόσμο κι αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ. Δεν ζητάμε 50.000 κόσμο, να έρθουν 5-6 χιλιάδες να βοηθήσουν την ομάδα».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα