Παναθηναϊκός: Βασικοί οι Σπόραρ, Τσέριν και Πελίστρι με τις εθνικές τους ομάδες

Βασικοί οι Σπόραρ, Τσέριν και Πελίστρι με τις εθνικές τους ομάδες

bet365

Οι Άνταμ Τσέριν, Άντρατζ Σπόραρ και Φακούντο Πελίστρι αγωνίστηκαν βασικοί με τις εθνικές τους ομάδες, χωρίς κανένας τους να γευτεί την χαρά της νίκης.

Στο βασικό σχήμα της εθνικής Σλοβενίας βρέθηκαν οι Άντρατζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν, με τον πρώτο να αντικαθίσταται στο 63ο λεπτό από τον Τσέλαρ και τον δεύτερο να αγωνίζεται σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα τους δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, παρ' ότι προηγήθηκε με 1-0 στο 16ο λεπτό με πέναλτι του Σέσκο, αφού δέχθηκε την ισοφάριση από την Αυστρία λίγο αργότερα με το γκολ του Λάιμερ στο 28ο και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Στο βασικό σχήμα της εθνικής ομάδας της χώρας του βρέθηκε και ο Φακούντο Πελίστρι, στο ματς που έδωσε τα ξημερώματα η Ουρουγουάη απέναντι στην Παραγουάη. Οι δύο ομάδες έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία, με αποτέλεσμα η πρώτη να παραμείνει δεύτερη με 14 βαθμούς και την Αργεντινή να φτάνει πλέον στο +4, μετά τη νίκη με 3-0 επί της Χιλής στο αντίο του Ντι Μαρία. Ο 22χρονος εξτρέμ του Παναθηναϊκού αντικαταστάθηκε στο 59ο λεπτό, με τον Ματίας Ολιβέρα να περνάει στην θέση του.

Να σημειώσουμε πως χθες αγωνίστηκε και ο Αζεντίν Ουναΐ, περνώντας ως αλλαγή στο 75ο λεπτό του αγώνα του Μαρόκο με την Γκαμπόν και δίνοντας ασίστ στον Αγιούμπ Ελ Καμπί του Ολυμπιακού για το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 4-1 υπέρ της ομάδας τους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα