Εθνική Αγγλίας: Ο Λι Κάρσλεϊ έκλεισε την πόρτα των Τριών Λιονταριών στον Γκρίνγουντ

Λι Κάρσλεϊ - Αγγλία

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Λι Κάρσλεϊ, ξεκαθάρισε πως, ανεξάρτητα της απόδοσής του, ο Μέισον Γκρίνγουντ δεν μπορεί να έχει θέση στα Τρία Λιοντάρια.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στη Γαλλία με τη Μαρσέιγ, μετρώντας πέντε γκολ σε τρεις αγωνιστικές στη Ligue 1, ωστόσο, ό,τι κι αν κάνει μέσα στο γήπεδο, δεν θα μπορέσει να «σβήσει» τις κατηγορίες της συντρόφου του για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού πριν δύο χρόνια, ούτε και να τον επαναφέρει στην εθνική Αγγλίας.

Αυτό ουσιαστικά επιβεβαίωσε και ο νέος υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός της FA, Λι Κάρσλεϊ, που ρωτήθηκε για τον 22χρονο σε συνέντευξη Τύπου. «Ο Μέισον είναι ένας παίκτης που δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στις κλήσεις μας. Ξέρουμε τι κάνει στη Γαλλία, αλλά δεν βρίσκεται στις επιλογές μου», είπε απλά, λιτά και... απέριττα ο κόουτς της ανιπάλου της εθνικής Ελλάδας στο Nations League, κλείνοντας «ηχηρά» την πόρτα των Τριών Λιονταριών στον Μέισον Γκρίνγουντ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα