Ιρλανδία - Αγγλία: Ράις και Γκρίλις «απάντησαν» με γκολ στη γιούχα και την κριτική του Δουβλίνου!

Γκρίλις - Ράις

bet365

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, Ντέκλαν Ράις και Τζακ Γκρίλις θα μπορούσαν να αγωνίζονται στην εθνική Ιρλανδίας, όμως στην πρεμιέρα της Αγγλίας στο Nations League την «πλήγωσαν» με το εθνόσημο των Τριών Λιονταριών.

«Απάντησαν» με γκολ στον ντόρο γύρω από τα ονόματά τους ο Ντέκλαν Ράις και ο Τζακ Γκρίλις! Οι δυο τους ξεκίνησαν την καριέρα τους σε επίπεδο εθνικών από την... Ιρλανδία, όμως εν τέλει επέλεξαν να αγωνιστούν στην εθνική Αγγλίας, γινόμενοι άμεσα μισητοί σε όλους τους Ιρλανδούς.

Το θέμα φυσικά πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις εν όψει της «μονομαχίας» των δύο εθνικών στην πρεμιέρα του Nations League, με τους Ιρλανδούς οπαδούς μάλιστα να τους γιουχάρουν και να σηκώνουν πανό εναντίον τους με ατάκες, όπως «Τα φίδια επέστρεψαν». Το μίσος βέβαια τούς γύρισε... μπούμερανγκ, αφού τόσο ο Ράις, όσο και ο Γκρίλις βρήκαν δίχτυα απέναντι στην Ιρλανδία. Ο πρώτος επέλεξε να μην πανηγυρίσει το γκολ του στο 12', ενώ αντίθετα ο δεύτερος στο 26' πανηγύρισε έξαλλα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα