Μπουχαλάκης: «Ιδανική αρχή για την Ελλάδα, έχουμε δουλειά να κάνουμε»

Μπουχαλάκης: «Ιδανική αρχή για την Ελλάδα, έχουμε δουλειά να κάνουμε»

Βασίλης Μπαλατσός
Μπουχαλακης

bet365

Οι δηλώσεις του διεθνή Έλληνα χαφ Ανδρέα Μπουχαλάκη μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Φινλανδίας στο Φάληρο για την 1η αγωνιστική του Nations League.

Η Ελλάδα ξεκίνησε με τρίποντο τις υποχρεώσεις της στο Nations League, καθώς υπέταξε τη Φινλανδίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-0. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ήταν στις βασικές επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ντεμπούτο του στον γαλανόλευκο πάγκο και μετά το ματς μίλησε στην κάμερα της NOVA. Ο Κρητικός μέσος τόνισε πωςη Εθνική έκανε ιδανική αρχή, όμως έχει ακόμα δουλειά να κάνει.

Oι δηλώσεις του Μπουχαλάκη:

Για το ξεκίνημα στον όμιλο και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Ιδανική αρχή για την Ελλάδα. Έχουμε δουλειά ακόμα να κάνουμε, θα δούμε πρόοδο. Ο προπονητής έχει δουλειά να κάνει. Πρέπει να προχωράμε έτσι και να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Για τον προπονητή: «Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να είμαστε ελεύθεροι μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε ωραία μπάλα. Πάντα με τις δικές του αρχές. Φαίνεται εύκολα, αλλά δεν είναι. Νέες φιλοσοφίες και νέα παιδιά. Είχαμε να βρεθούμε από τον Ιούνιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα