Εθνική Γαλλίας, φωνές του Μενιάν στ' αποδυτήρια μετά την ήττα: «Μόνο δύο Ιταλοί θα ήταν βασικοί σε μας»!

Newsroom
ΜΕΝΙΑΝ ΓΑΛΛΙΑ

bet365

Ο Μάικ Μενιάν, τερματοφύλακας της Μίλαν και της Γαλλίας, φώναξε στους συμπαίκτες του μετά την ήττα από την Ιταλία, επιπλήττοντάς τους για την απόδοσή τους

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, που επικαλείται πληροφορίες της «L'Equipe», ο Μάικ Μενιάν, τερματοφύλακας της Γαλλίας, φώναξε έξαλλος με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά την ήττα που υπέστησαν οι «Μπλε» την περασμένη Παρασκευή από την Ιταλία (1-3) στην πρώτη αγωνιστική της League A του Nations League.

Στον Μενιάν δεν άρεσε η εμφάνιση της Γαλλίας απέναντι στους Ατζούρι, ειδικά η συμπεριφορά αρκετών συμπαικτών του, και ξέσπασε στη συνέχεια. Ο τερματοφύλακας της Μίλαν και των «μπλε» είπε ότι από την ενδεκάδα της Ιταλίας «μόνο δύο παίκτες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν βασικοί» για τη Γαλλία.

Οι συμπαίκτες του τόν άκουσαν σιωπηλά και κανείς τους δεν τόλμησε να του αντιπαρατεθεί. Ο τερματοφύλακας, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του βασικού στη θέση του Ούγκο Γιορίς μετά την αποχώρησή του, έχει μεγάλη επιρροή στην ομάδα.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Μενιάν είπε, σαφώς πιο μετρημένα: «Θέλαμε να ξεκινήσουμε μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τη Δευτέρα παίζουμε με το Βέλγιο και πρέπει να αντιδράσουμε. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια, αλλά αυτό είναι μεταξύ μας. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι και θα το συζητήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα