Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ: «Το πρόβλημα δεν είναι η γυναίκα μου, αλλά τα πεθερικά»

Newsroom
ρομπέρτο μαρτίνεθ

bet365

Παντρεμένος με μια Σκωτσέζα, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα έχει ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή (08/09), καθώς η οικογένειά του θα είναι χωρισμένη στα δυό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Πορτογάλων Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Σκωτία (08/09), χώρα καταγωγής της συζύγου του, αστειεύτηκε σχετικά με την πιθανή αντίδραση των... πεθερικων του.

Η Πορτογαλία θέλει το 2/2 στο Nations League και υποδέχεται τους Σκωτσέζους στο «Ντα Λουζ» και θα έχει έναν επιπλέον αντίπαλο: όχι τόσο τη σύζυγό του Μαρτίνεθ, Μπεθ Τόμσον, αλλά... τα πεθερικά του!

«Δεν είναι η γυναίκα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι τα πεθερικά. Είχα αυτή την εμπειρία. Τώρα είναι πιο εύκολο, γιατί και οι δύο ομάδες μπορούν να προκριθούν. Εκτιμώ τη μορφή του Nations League, γιατί μπορούμε να έχουμε τα πεθερικά μας χαρούμενα και να κερδίσουμε και το παιχνίδι», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Ενώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του με αυτό κόντρα στην Κροατία, τόνισε ότι μπορεί να φτάσει και στα 1000: «Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να πει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Είναι απίστευτο αυτό που είναι να πετύχει αυτό που κάνει στο ποδόσφαιρο. Για εμάς ο στόχος είναι συλλογικός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα