Τιμούρ Κετσπάγια: «Θα δώσουμε παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι, το Κόσοβο δεν είναι Λιθουανία»

Newsroom
κετσπαγια κοσοβο
Δείτε τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση απέναντι στο Κόσοβο για τη 2η αγωνιστική του Nations League.

Η Κύπρος υποδέχεται στο «AEK Arena» το Κόσοβο, στη 2η αγωνιστική του UEFA Nations League.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε σχετικά με τη δυναμικότητα του αντιάλου, καθώς και για τη σημασία που θα έχει η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και η στήριξη στην προσπάθεια των παικτών του.

«Θέλουμε να έχουμε συνέχεια μετά τη νίκη μας επί της Λιθουανίας. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα θα δώσει παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι, θα το χρειαστούμε, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάναμε καλή αρχή. Σίγουρα λείπουν κάποιοι παίκτες, είναι μεγάλη απώλεια αλλά δείξαμε στον πρώτο αγώνα ότι έχουμε επιλογές», είπε στο αρχικό του σχόλιο ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Για τον αντίπαλο και τον στόχο: «Σίγουρα το Κόσοβο δεν είναι Λιθουανία. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και θέλουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε οργανωμένοι και να βρούμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάποιο γκολ. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, μέχρι τώρα δεν είχαμε τόσο κόσμο που θα μπορούσε να έρθει να βοηθήσει».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα