ΑΕΚ: Η Κροατία τίμησε τον Βίντα στον αγώνα με την Πολωνία

Βασίλης Μπαλατσός
βιντα

bet365

Η Ομοσπονδία της Κροατίας τίμησε τον αρχηγό της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, στην αναμέτρηση με την Πολωνία στο Όσιγιεκ, στην πόλη που έκανε το ντεμπούτο του με τη Χρβάτσκα.

Στο πρώτο εντός έδρας ματς της Κροατίας μετά την απόσυρση του Ντομαγκόι Βίντα από την εθνική του ομάδα η Ομοσπονδία τίμησε τον αρχηγό της ΑΕΚ. Πριν την αναμέτρηση με την Πολωνία για τη 2η αγωνιστική του Nations League πραγματοποιήθηκε τελετή για το επίσημο αντίο του 35χρονου στόπερ στη Χρβάτσκα

Οι φίλοι της Κροατίας φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Βίντα, ενώ ο δακρυσμένος γιος του κράτησε μια φανέλα του πατέρα του με το νούμερο των συμμετοχών του στην εθνική ομάδα (105).

Οι Κροάτες ήθελαν να ευχαριστήσουν τον πολύπειρο στόπερ για την επί 14 χρόνια προσφορά του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, όπως του αξίζει. Μάλιστα το ματς έγινε στο Όσιγιεκ, επειδή εκεί έκανε την πρώτη του συμμετοχή στην εθνική ο Βίντα, το 2010.

Ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από τη Χρβάτσκα τον περασμένο Ιούλιο, λίγο μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της εθνικής του στο EURO 2024.

Ήταν μέλος της χρυσής γενιάς της πατρίδας του, ένα από τα βασικά στελέχη της πατρίδας του στην ιστορική πορεία μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, ενώ ήταν μέλος της Χρβάτσκα και στο Μουντιάλ του 2022 όπου η Κροατία αναδείχθηκε τρίτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα