Κύπρος: Για το 2/2 κόντρα στο Κόσοβο

Newsroom
ΚΥΠΡΟΣ
Το Κόσοβο υποδέχεται απόψε (9/9, 19:00, Live από το Gazzetta Cyprus) η Κύπρος, θέλοντας να κάνει το δυο στα δυο σε αυτή την προκριματική φάση του Nations League.

Με στόχο τη νίκη και το 2/2 σε αυτή τη φάση του Nations League θα αντιμετωπίσει απόψε (9/9, 19:00, Live από το Gazzetta Cyprus) το Κόσοβο η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Μετά το διπλό (0-1) επί της Λιθουανίας, το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια θα ψάξει μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του, καθώς το ματς θα διεξαχθεί στην ΑΕΚ Αρένα.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και η αποστολή έχει ως εξής:

Δημήτρης Δημητρίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ζοέλ Μολ, Ανδρέας Παναγιώτου, Γιώργος Μαλεκκίδης, Νικόλας Παναγιώτου, Άντερσον Κορρέια, Αντρέας Καρώ, Έκτωρ Κυπριανού, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Ιωάννου, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Γιάννης Σατσιάς, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ανδρέας Κατσαντώνης, Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοϊζος Λοϊζου, Μάριος Ηλία, Ιωάννης Πίττας και Μαρίνος Τζιωνής.

Στο άλλο ματς του ομίλου μας, η Ρουμανία φιλοξενεί την Λιθουανία (21:45).

Η βαθμολογία:

1. Ρουμανία 3β.

2. Κύπρος 3β.

3. Λιθουανία 0β.

4. Κόσοβο 0β.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα