Εθνική Ελλάδος: Αναχώρησε για την Ιρλανδία με στόχο το διπλό (vid)

Εθνική Ελλάδος: Αναχώρησε για την Ιρλανδία με στόχο το διπλό (vid)

αναχώρηση Εθνικής για Ιρλανδία

bet365

Η Εθνική Ελλάδος ξεκίνησε το ταξίδι της για την Ιρλανδία όπου πάει με στόχο να κάνει το 2/2 στο ξεκίνημά της στο φετινό Nations League. Αποστολή στην Ιρλανδία: Δημήτρης Τομαράς

Μετά τη νίκη που σημείωσε με 3-0 απέναντι στην Φινλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του φετινού Nations League, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος πέταξε γεμάτη χαμόγελα για την Ιρλανδία όπου θα αντιμετωπίσει τα «αγόρια στα πράσινα», όπως είναι το παρατσούκλι τους, την Τρίτη (10/09-21:45) με στόχο να φτάσει στην δεύτερη σερί της νίκη βάζοντας γερά «θεμέλια» για την δεύτερη θέση του ομίλου, που θα της δώσει μία επιπλέον ευκαιρία να παλέψει για την άνοδό της μέσω μπαράζ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας, δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς έμεινε εκτός από τους δύο αυτούς αγώνες.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τους:

Βλαχοδήμο, Μανδά, Τζολάκη, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Κουλιεράκη, Γιαννούλη, Τσιμίκα, Βαγιαννίδη, Ρότα, Ντόι, Μπακασέτα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μπουχαλάκη, Ζαφείρη, Χατζηγιοβάνη, Αλεξανδρόπουλο, Σιώπη, Ιωαννίδη, Πέλκα, Τζόλη, Κωνσταντέλια, Παυλίδη, Δουβίκα.

Δείτε το βίντεο της ομάδας από την άφιξή της στο «Ελ. Βενιζέλος»:

Ο Τάσος Μπακασέτας υπογράφει μία φανέλα για έναν μικρό θαυμαστή του.

bakasetas

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα