Εθνική Ελλάδας: Υποψήφιοι για βασικοί απέναντι στους Ιρλανδούς Σιώπης, Τζόλης και Κωνσταντέλιας

Ο Κωνσταντέλιας

bet365

Ανοιχτό είναι το να προχωρήσει ο κόουτς Γιοβάνοβιτς σε αλλαγές στη βασική ενδεκάδα του για τον αγώνα με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο. Αποστολή στην Ιρλανδία: Δημήτρης Τομαράς.

Η «Γαλανόλευκη» στον πρώτο αγώνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στη Φινλανδία και στην πρεμιέρα του Nations League νίκησε τον αντίπαλό της με σκορ 3-0. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Σέρβος πολύπειρος τεχνικός είχε ξεκινήσει με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ, τους Ρότα, Μαυροπάνο, Κουλιεράκη, Τσιμίκα τετράδα στην άμυνα, τους Μάνταλο, Μπουχαλάκη, Μπακασέτα στο άξονα, τους Χατζηγιοβάννη, Πέλκα στα άκρα και τον Ιωαννίδη στο «9».

Αναφορικά με τα παραπάνω πρόσωπα είναι ένα αρκετά σοβαρό ενδεχόμενο το να προκύψουν αλλαγές στο Ιρλανδία - Ελλάδα. Δύο υποψήφιοι για την κατάρτιση της 11άδας είναι ο Σιώπης αντί του Μπουχαλάκη και ο Κωνσταντέλιας στη θέση του Χατζηγιοβάννη. Εξάλλου ο ακραίος επιθετικός του ΠΑΟΚ έδωσε ουκ ολίγες βοήθειες απέναντι στους Φινλανδούς. Είναι και ένα έξτρα ερώτημα το εάν θα διατηρηθεί βασικός ο Πέλκας ή όχι και ενώ ο Τζόλης έχει και αυτός τις πιθανότητές του για βασικός.

Να μην ξεχνάμε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει διαθέσιμο τον Μασούρα (που δεν φαίνεται γενικά να έχει κάτι το σοβαρό) που εάν ήταν ΟΚ θα ξεκινούσε βασικός σε έναν εκ των δύο αγώνων. Είναι βέβαια σαφές πώς η Ελλάδα θέλει να κάνει πιο δυνατό και καλό ξεκίνημα σε αυτό το ματς σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Φινλανδία στο Καραϊσκάκη παρότι εκεί το 3-0 διαμορφώθηκε στο 2ο μέρος. Γενικά πάντως στο πρώτο διάστημά του στην Ελλάδα ο Γιοβάνοβιτς έχει ξεκαθαρίσει πώς θα δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα