Ολλανδία: Άνω - κάτω οι Οράνιε!

Ολλανδία: Άνω - κάτω οι Οράνιε!

Newsroom
Ολλανδία

bet365

Άνω – κάτω η Ολλανδία, αφού στη διάρκεια της προπόνησης, Βέγκχορστ και Τίμπερ ήρθαν στα χέρια, με τον Κούμαν να μπαίνει ανάμεσα για να τους χωρίσει.

Μετά τις... απαξιωτικές δηλώσεις του Κούμαν για τον Μπεργκβάιν ήρθε και το επεισόδιο ανάμεσα σε δυο διεθνείς για να κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη στα αποδυτήρια της Ολλανδίας. Ο πρώην επιθετικός της Γιουνάιτεντ, Βέγκχορστ και ο αμυντικός της Άρσεναλ, Τίμπερ ήρθαν στα χέρια στη διάρκεια της προπόνησης. Ο τελευταίος έπεσε άτσαλα στον αστράγαλο του έμπειρου φορ, ο Βέγκχορστ όρμηξε εναντίον του και χρειάστηκε η άμεση επέμβαση του έξαλλου Κούμαν για να ηρεμήσει την κατάσταση. Ο 32χρονος δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, καθώς αργότερα τα... έχωσε στον Τίμπερ, με τον Πολ φαν Χέκε της Μπράιτον να τον ηρεμεί. Θυμίζουμε, πως οι Οράνιε διέλυσε την Βοσνία, ενώ ακολουθεί το δύσκολο ματς με τη Γερμανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα