Κέιν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν γίνεται να μη σε εμπνέει, όταν τον βλέπεις να έχει 901 γκολ στα 39 του»

Κέιν - Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Χάρι Κέιν που αποθέωσε τον CR7 για την ποδοσφαιρική του «μακροβιότητα».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο πριν τα 40 συνεχίζει να «μιλά» με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα, με γκολ. Ο Πορτογάλος έφτασε τα 901 τέρματα στην καριέρα του και εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο σπουδαία πρότυπα τόσων συναδέλφων του. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Χάρι Κέιν, που αποθέωσε τον CR7 και την ποδοσφαιρική του «μακροβιότητα», αποκαλύπτοντας πως αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον ίδιο.

«Μου άρεσε που είδα τον Ρονάλντο να σκοράρει το 901ο πρώτο γκολ του. Όταν βλέπεις ότι έχει τόσα γκολ στα 39 του δεν μπορείς να μην εμπνέεσαι. Εμένα με εμπνέε να παίξω ποδόσφαιρο για όσο περισσότερο καιρό γίνεται», ανέφερε αρχικά ο Κέιν, που στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Λιονέλ Μέσι: «Τόσο ο Κριστιάνο, όσο και ο Μέσι ήταν πρότυπά μου, όσο μεγάλωνα. Στην εφηβεία μου βρίσκονταν στα καλύτερά τους χρόνια, όταν ήθελα να γίνω καλύτερος. Και οι δυο τους με ενέπνευσαν να έχω αυτή την πείνα, την επιθυμία και την αποφασιστικότητα να αποδεικνύω λάθος τους αμφισβητίες και να είμαι ο καλύτερος που μπορώ».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα