Τιμούρ Κετσπάγια: «Ήμασταν πεθαμένοι, κουρασμένοι από την αρχή»

Τιμούρ Κετσπάγια: «Ήμασταν πεθαμένοι, κουρασμένοι από την αρχή»

Newsroom
τιμουρ κετσπαγια ανορθωση
Ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ΡΙΚ, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στο Κόσοβο.

Ιδιαίτερα απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά τη βαριά ήττα με 0-4 από το Κόσοβο.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του στην κάμερα του ΡΙΚ:

«Δεν είμαστε εμείς για να παίζουμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δύο ματς. Ήμασταν πεθαμένοι, κουρασμένοι, τελειωμένοι από την αρχή! Αυτά έχει όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες. Όταν παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα που δεν παίζουν Κύπριοι τι να περιμένεις; Είχαμε και απουσίες σημαντικών παικτών αλλά και αυτοί που έπαιξαν περίμενα πολύ περισσότερα»

Στη συνέχεια, ο Γεωργιανός προπονητής παραχώρησε δηλώσεις και στη Συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και την εικόνα που είχαμε. Όταν κάνεις αυτά τα λάθη, δεν γλιτώνεις την ήττα. Έχουμε πρόβλημα ειδικά σε αυτή την περίοδο, που τώρα ξεκινάνε τα πρωταθλήματα.

Δεν είμασταν φρέσκοι, δεν είμασταν αυτοί που πρέπει. Φταίνε πολλά πράγματα, μακάρι να ήταν μόνο ένα. Είχαμε και κάποιες απουσίες που μπορούσαν να δώσουν κάτι παραπάνω. Πρέπει να παίξεις σε δύο ημέρες τρία παιχνίδια και αν δεν είσαι έτοιμος, φαίνεται»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα