Εθνική: Οι Ιρλανδοί είχαν πουλήσει όλα τους τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με Αγγλία και Ελλάδα αλλά δεν περιμένουν γεμάτο γήπεδο

Από το γήπεδο

bet365

Οι Ιρλανδοί είχαν διαθέσει τα εισιτήρια για τους αγώνες με Αγγλία και Ελλάδα ωστόσο εκτιμούν πώς μετά την ήττα τους από τους Αγγλους το γήπεδο δεν θα είναι γεμάτο. Αποστολή στην Ιρλανδία, Δημήτρης Τομαράς.

Στην Ιρλανδία ο κόσμος περίμενε πώς και πώς τον αγώνα με την Αγγλία. Ήταν χαρακτηριστικό το πώς γέμισε το γήπεδο (ήτοι το στάδιο Aviva) για να δει ένα ματς που να το ευχαριστηθεί. Παράλληλα όμως οι Ιρλανδοί είχαν διαθέσει και όλα τους τα εισιτήρια και για τον αγώνα με την Ελλάδα.

Ωστόσο εκτιμάται πώς στο γήπεδο δεν θα βρεθούν 48.000 για το sold out αλλά γύρω στις 40.000. Και αυτό διότι υπήρχε πολύς κόσμος που... καιγόταν να δει τον αγώνα με τους Αγγλους, που το δίχως άλλο ήταν σαφώς πιο εμπορικός. Παρόλα αυτά φαίνεται πώς και για το παιχνίδι με την Εθνική μας υπάρχει ιδιαίτερα ανεβασμένο ενδιαφέρον. Όχι όμως τόσο ώστε να είναι το γήπεδο γεμάτο με κόσμο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα