Ντε Μπρόινε μετά την ήττα από τη Γαλλία: «Κάποιοι δεν δίνουν το 100%, είναι απαράδεκτο»

Ντε Μπρόινε μετά την ήττα από τη Γαλλία: «Κάποιοι δεν δίνουν το 100%, είναι απαράδεκτο»

Newsroom
ΝΤΕΜΠΡΟΙΝΕ

bet365

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε εμφανίστηκε φανερά εκνευρισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γαλλία και... άδειασε τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως κάποιοι δεν δίνουν το 100%.

Το Βέλγιο δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νικηφόρα πρεμιέρα που έκανε στο Nations League, καθώς ηττήθηκε εύκολα από τη Γαλλία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Η εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» εκνεύρισε σε μεγάλο βαθμό τον αρχηγό τους, Κέβιν Ντε Μπρόινε ο οποίος δεν δίστασε μετά το τέλος του αγώνα να τα «χώσει» στους συμπαίκτες του.

Ο KDB μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και τόνισε πως είναι απαράδεκτο να μην δίνουν άπαντες το 100% των δυνατοτήτων τους, αφήνοντας αιχμές για τους συμπαίκτες του.

«Η Γαλλία ήταν καλύτερη, δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω», δήλωσε αρχικά ο Ντε Μπρόινε προτού του γίνει ερώτηση για την τακτική του Βελγίου. «Αναρωτιέμαι τι βλέπετε σε ένα ματς… Δεν έχει να κάνει με αυτό αλλά με τον τρόπο που παίζουμε και κάποιους που δεν κάνουν τη δουλειά τους. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα. Αν δεν μπορείς να είσαι στην κορυφή, δεν είσαι αρκετά καλός. Και πρέπει πάντα να δίνεις το 100%. Αυτό δεν το κάνουν ορισμένοι. Μπορώ να αποδεχτώ ότι κάποιοι αντίπαλοι είναι καλύτεροι, αλλά κάποια πράγματα είναι απαράδεκτα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα