Ιρλανδία - Ελλάδα: Με βασικούς Τζόλη και Σιώπη η Εθνική

Βασίλης Μπαλατσός
tzolis_eurokinisi.jpg

bet365

Οι βασικές επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία για τη 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της League B του Nations League.

Με δυο αλλαγές η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας για την αναμέτρηση με την Ιρλανδία στο «Aviva Stadium» (21:45 - Alpha, Novasports Prime) για τη 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της League B του Nations League σε σχέση με την «τριάρα» επί της Φινλανδία στο Φάληρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε στον πάγκο τον Πέλκα και τον Μάνταλο και έδωσε φανέλα βασικού σε Τζόλη και Σιώπη.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1. O Βλαχοδήμος στην εστία, με τους Ρότα, Μαυροπάνο, Κουλιεράκη και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας. Παρτενέρ του Μπουχαλάκη στον άξονα θα είναι ο Σιώπης, ενώ Τζόλης, Μπακασέτας και Χατζηγιοβάνης θα είναι η μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Ιωαννίδη.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Τζόλης, Μπακασέτας, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο είναι οι: Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ντόι, Δουβίκας, Πέλκας, Παυλίδης, Χατζηδιάκος, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Μάνταλος, Γιαννούλης.

,

Η ενδεκάδα της Ιρλανδίας: Κέλεχερ, Ο' Σέι, Ομομπαμιντέλε, Κόλινς, Μπρέιντι, Ογκμπένε, Σμόλμποουν, Μολούμπι, Μπρόουν, Νάιτ, Ζμόντικς.

Στον πάγκο: Ο' Λίρι, Τράβερς, Ντόχερτι, Ο' Ντόουντα, Ρόμπινσον, Φέργκιουσον, Άιντα, Ο' Μπρίεν, Εμποσέλε, Σκέιλς, ΜάκΑτιρ, Πάροτ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα