Κέιν: Πρώτα βραβεύτηκε και μετά σκόραρε στην 100η συμμετοχή του με την Αγγλία

Κέιν: Πρώτα βραβεύτηκε και μετά σκόραρε στην 100η συμμετοχή του με την Αγγλία

Newsroom
Χάρι Κέιν

bet365

Ο Χάρι Κέιν βραβεύτηκε πριν από τη σέντρα του αγώνα κόντρα στη Φινλανδία για τις 100 συμμετοχές του και... γιόρτασε το ιστορικό επίτευγμα με εντυπωσιακό γκολ.

Ιδιαίτερη αποδείχθηκε η βραδιά απέναντι στη Φινλανδία για τον Χάρι Κέιν. Ο επιθετικός της Μπάγερν ξεκίνησε το αρχικό σχήμα της Αγγλίας για την αναμέτρηση στο «Wembley» και πριν από τη σέντρα βραβεύτηκε για τις 100 συμμετοχές του με την εθνική ομάδα.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ συγκεκριμένα του παρέδωσε ένα χρυσό καπέλο για αυτό το ιστορικό επίτευγμα, το οποίο μόλις άλλοι εννιά παίκτες το έχουν επαναλάβει στο παρελθόν. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Κέιν σκόραρε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο στην αναμέτρηση, με τρομερό σουτ στο 57΄για να γράψει το 1-0 για τα Τρία Λιοντάρια.

Ίσως μάλιστα μερίδιο σε αυτό το γκολ να έπαιξαν και τα εντυπωσιακά συλλεκτικά παπούτσια που φόρεσε, τα οποία εντυπωσίασαν με την ολόχρυση παρουσία τους. Πάντως ο Κέιν δεν είναι ο μοναδικός που σκοράρει στην 100η συμμετοχή του με τα Τρία Λιοντάρια, καθώς είχαν προηγηθεί οι Ρούνεϊ και Μπόμπι Τσάρλτον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα