Αγγλία - Φινλανδία 2-0: Ο Κέιν έκανε το δικό του πάρτι!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Κέιν Αγγλία

bet365

Ο Χάρι Κέιν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο... πάρτι των 100 συμμετοχών του και με δυο γκολ έδωσε τη νίκη στην Αγγλία (2-0) κόντρα στη Φινλανδία.

Ο Χάρι Κέιν βραβεύτηκε πριν από τη σέντρα του αγώνα κόντρα στη Φινλανδία για τις 100 συμμετοχές του και... γιόρτασε το ιστορικό επίτευγμα με εντυπωσιακά γκολ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ του παρέδωσε ένα χρυσό καπέλο και ο επιθετικός της Μπάγερν φρόντισε να ευχαριστήσει τους Βρετανούς με δυο τέρματα. Τα Τρία Λιοντάρια επικράτησαν εύκολα 2-0 της Φινλανδίας, πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη νίκη τους στον όμιλο, αφού είχε προηγηθεί το διπλό στην Ιρλανδία. Ετσι, η Αγγλία ισοβαθμεί με την Ελλάδα στην κορυφή του γκρουπ.

Η Αγγλία είχε τον έλεγχο στο α' μέρος, πίεσε, είχε 77% ποσοστό κατοχής της μπάλας, αλλά δεν σκόραρε. Οι Βρετανοί προσπάθησαν, αλλά η Φινλανδία άντεξε και πήγε στα αποδυτήρια με το μηδέν στην άμυνα. Ωστόσο, ο Χάρι Κέιν φρόντισε στη βραδιά του να... ηρεμήσει τους Άγγλους, αφού στο 58' βρήκε δίχτυα. Λάθος στην άμυνα των Φινλανδών και ο φορ της Μπάγερν με τρομερό τελείωμα έφτασε τα 68 γκολ με την χώρα του, σε 100 ματς! Oι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 76΄ πάλι ο Κέιν με ωραίο τέρμα διαμόρφωσε το 2-0. Ο Κέιν έχει συμμετοχή σε 85 γκολ σε 100 εμφανίσεις με την Αγγλία (68 γκολ, 17 ασίστ), ενώ τα 27 τέρματα έχουν επιτευχθεί στο «Wembley», τα περισσότερα από κάθε παίκτη της Αγγλίας στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Τα αποτελέσματα
Ιρλανδία-Ελλάδα 0-2
Αγγλία-Φινλανδία 2-0

Η βαθμολογία (σε 2 ματς)

1. Ελλάδα 6 (5-0)
2. Αγγλία 6 (4-0)
3. Ιρλανδία 0 (0-4)
4. Φινλανδία 0 (0-5)

Επόμενη αγωνιστική (10/10)
Αγγλία-Ελλάδα
Φινλανδία-Ιρλανδία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα