Ιωαννίδης: «Με τον χρόνο θα μάθουμε καλύτερα τι ζητάει ο Γιοβάνοβιτς, στόχος η πρωτιά»

Βασίλης Μπαλατσός
Ιωαννιδης

bet365

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός και σκόρερ στο Δουβλίνο, Φώτης Ιωαννίδης, μίλησε στην κάμερα της Nova για την εκτός έδρας νίκη της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία.

Ο Φώτης Ιωαννίδης σε δυο γκολ της Εθνικής υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τρία γκολ. Στο ματς με τη Φινλανδία στο Φάληρο σκόραρε δις και στο «διπλό» στην Ιρλανδία άνοιξε το σκορ με τρομερό τελείωμα εκτός περιοχής. Ο διεθνής φορ του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το ματς του Δουβλίνου και τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει τις απαιτήσεις του Σέρβου τεχνικού της Ελλάδας.

«Θεωρώ πως δεν είχαμε την κυριαρχία όπως θέλαμε. Έχουμε ένα θέμα με την πίεση. Θα το βελτιώσουμε. Δεν ξέρουμε ακριβώς όλοι τι ζητάει. Ισορροπήσαμε το ματς και στο 2ο ημίχρονο βγήκαμε πιο αποφασισμένοι.

Στοχεύουμε στην 1η θέση. Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Δεν το έχει η εθνική με τον χρόνο. Θα βελτιωθούμε και θα πάμε να παλέψουμε κάθε ματς που έχουμε.

Έκανα μία κίνηση ανάμεσα στις γραμμές, όταν έχει την μπάλα ο Τάσος το κάνω αυτό γιατί με βλέπει. Κατάλαβα πώς δεν έχω παίκτη πίσω μου, γύρισα και σούταρα. Ήταν μία πολύ όμορφη εκτέλεση», ανέφερε ο Ιωαννίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα