«Παικταρά μου!»: Ο Ρότα πανηγύρισε σαν παιδί την αγκαλιά με τον Ιωαννίδη στο 0-1 επί της Ιρλανδίας

Γιάννης Σερέτης
Ο Ρότα πανηγυρίζει με τον Φώτη Ιωαννίδη

bet365

Η αυθόρμητη ατάκα του δεξιού μπακ της ΑΕΚ στον πανηγυρισμό του με τον επιθετικό του Παναθηναίκού που άνοιξε το σκορ στη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο.

Τι ακριβώς λέει, ποιες λέξεις χρησιμοποιεί αρχικά ο Λάζαρος Ρότα τη στιγμή που - πρώτος απ' όλους - τρέχει να συγχαρεί τον Φώτη Ιωαννίδη δευτερόλεπτα μετά το υπέροχο 0-1 της Εθνικής Ελλάδας στο Δουβλίνο, δεν το καταλαβαίνεις... όσα ριπλέι κι αν δεις. Το σίγουρο όμως είναι ότι τον αποκαλεί «παικταρά μου!» όταν τον αγκαλιάζει και προτού... συνεχίσει να του μιλάει όταν έρχονται για τους πανηυρισμούς και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του 24χρονου φορ.

Και, αλήθεια, πόσες και πόσες φορές δεν πανηγυρίσαμε ως... μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, φωνάζοντας «τι έβαλες παικταρά μου!» προς τον σκόρερ συμπαίκτη μας! Ωραία στιγμή από τον αμυντικό της ΑΕΚ που έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Ιωαννίδη στη Stoiximan Superleague...

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα