Ζαφείρης: «Δε φοβάμαι κανέναν, τιμή μου να είμαι στην Εθνική»

Βασίλης Μπαλατσός
Ζαφεειρης

bet365

Οι δηλώσεις του νεαρού χαφ της Εθνικής Ελλάδας, Χρήστου Ζαφείρη, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ιρλανδίας για τη 2η αγωνιστική του Nations League.

Ο Χρήστος Ζαφείρης πέρασε ως αλλαγή για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας και βοήθησε από την πλευρά του την Γαλανόλευκη να πανηγυρίσει το «διπλό» στην Ιρλανδία. Ο νεαρός διεθνής μέσος μίλησε στην κάμερα της Nova και εξέφρασε την τιμή που νιώθει επειδή αγωνίζεται με το εθνόσημο.

«Είναι πολύ ωραίες μέρες στην Εθνική. Χαίρομαι που είμαι εδώ με αυτά τα παιδιά, είμαι περήφανος και νιώθω τιμή. Ο κόουτς μου είπε να ηρεμήσω το παιχνίδι, να κρατήσω μπάλα και να έχουμε τον έλεγχο.

Ήθελα να αγωνιστό εδώ. Θέλω να κάνω τα πάντα, να δίνω στην ομάδα μου όσα μπορώ και με ενέργεια να βοηθάω και αμυντικά χωρίς να φοβάμαι κανέναν. Γενικά μπορώ να δώσω σταθερότητα και έλεγχο της μπάλας αλλά και πάσες», ανέφερε ο «rookie» της Εθνικής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα