Εθνική Ελλάδας: Επιστροφή με χαμογελαστό τετ α τετ Γιοβάνοβιτς με Γκαγκάτση

Δημήτρης Τομαράς
Γκαγκάτσης

bet365

Η νίκη της Ελλάδας στο Δουβλίνο έκανε την επιστροφή με το αεροπλάνο πιο διασκεδαστική. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τα είπε με τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Πριν τη σέντρα της χθεσινής αναμέτρησης μεταξύ Ιρλανδίας και Ελλάδας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε πως το ταξίδι της επιστροφής θα το κάνει χαρούμενο μόνο η νίκη. Και ο ομοσπονδιακός τεχνικός κράτησε την υπόσχεσή του.

Οι παίκτες της Ελλάδας πανηγύρισαν σπουδαίο «διπλό» στο Δουβλίνο με 0-2 και πλέον μοιράζονται την κορυφή του ομίλου μαζί με την Αγγλία έχοντας αφήσει την Ιρλανδία (ομάδα με ίδιο στόχο) αρκετά πίσω. Για αυτό και το ταξίδι της επιστροφής έγινε πιο όμορφο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης επέστρεψε με την αποστολή και μάλιστα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για αρκετά λεπτά. Οι δυο τους μίλησαν τόσο για το παιχνίδι που είχε ολοκληρωθεί όσο και για τον προγραμματισμό που θα ακολουθηθεί μέχρι τις επόμενες υποχρεώσεις. Εύκολα γίνεται κατανοητό πως τα χαμόγελα πρωταγωνιστούσαν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα