Ομιλία Μπακασέτα: «Παθιασμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε τι ομάδα είμαστε» (vid)

Ομιλία Μπακασέτα: «Παθιασμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε τι ομάδα είμαστε» (vid)

Newsroom
Μπακασέτας

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας έδωσε το «σύνθημα» στα αποδυτήρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, λίγο πριν το ματς του Δουβλίνου όπου η «γαλανόλευκη» επικράτησε 2-0.

Με το απόλυτο (2χ2) συνεχίζει η Εθνική μας στον Ομιλο του Nations League, αφού μετά το 3-0 της πρεμιέρας επί της Φινλανδίας η «γαλανόλευκη» επικράτησε χθες (10/9) 2-0 της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο.

Στα social media του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναρτήθηκε ένα βίντεο από την ομιλία του Τάσου Μπακασέτα στα αποδυτήρια, λίγο πριν τη σέντρα του ματς.

Οπου ο «κάπτεν» έδωσε το σύνθημα.

«Ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε παιδιά. Από την αρχή συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε. Παθιασμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουμε το σημερινό παιχνίδι. Ξέρουμε τι ομάδα είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά αυτά τα καταφέρνουμε μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί. Εχουμε επικοινωνία και αποφασιστικότητα για να κερδίσουμε», είπε ο αρχηγός.

Περίπου δύο ώρες μετά όλοι στην Εθνική μας πανηγύριζαν τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα