Εθνική Ελλάδος: Συζήτηση για όνομα «Γιώργος Βαρδινογιάννης» στο νέο προπονητικό κέντρο της «γαλανόλευκης»

Εθνική Ελλάδος: Συζήτηση για όνομα «Γιώργος Βαρδινογιάννης» στο νέο προπονητικό κέντρο της «γαλανόλευκης»

Newsroom
paiania

bet365

Οι διαπραγματεύσεις της ΕΠΟ προκειμένου η Παιανία να αποτελέσει το νέο προπονητικό κέντρο της Εθνικής συνεχίζονται και σε περίπτωση που ολοκληρωθούν θετικά, έγινε πρόταση για ονομασία «Γιώργος Βαρδινογιάννης».

Μία από τις βασικές προτεραιότητες της ΕΠΟ είναι να τελειώσει σύντομα το θέμα του προπονητικού κέντρου της Εθνικής. Το ζήτημα είναι κομβικό για την επόμενη ημέρα της «γαλανόλευκης» και η νέα διοίκηση θέλει επιτέλους το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αποκτήσει το σπίτι του, με τις εγκαταστάσεις της Παιανίας -το πρώην προπονητικό του Παναθηναϊκού- να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και τις συζητήσεις να συνεχίζονται.

Η ΕΡΑΣΠΟΡ μετέδωσε ότι οι άνθρωποι της ΕΠΟ έκαναν πρόταση στον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, Γιώργο Βαρδινογιάννη, προκειμένου οι εγκαταστάσεις να λάβουν το όνομά του.

Το θέμα της Παιανίας ακόμα δεν έχει κλείσει, μιας και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ωστόσο βρίσκεται σε καλό δρόμο και η συγκεκριμένη ονομασία έπεσε στο τραπέζι ως πρόταση στις συζητήσεις του ιστορικού διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού με τη διοίκηση της ΕΠΟ.

Εφόσον η συμφωνία ολοκληρωθεί, τότε θα δρομολογηθεί και η ονομασία. Για την Παιανία ρωτήθηκε από την ΕΡΑΣΠΟΡ το μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Στέργιος Τόκας, ο οποίος τόνισε: «Ο πρόεδρος έχει πάρει πάνω του τη συγκεκριμένη υπόθεση και μετά τη συνάντηση που είχε με το κύριο Βαρδινογιάννη, μελετάει σοβαρά την υπόθεση και αναμένουμε ενημέρωσή του. Ευελπιστούμε να υπάρχουν καλά νέα και μακάρι, όλα να τελειώσουν ομάδα και οι εθνικές να έχουν το “σπίτι” τους πριν το Μουντιάλ της Αμερικής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα