ΕΠΟ: Τα δεδομένα για τα εισιτήρια της Εθνικής με τις Αγγλία και Ιρλανδία

ΕΠΟ: Τα δεδομένα για τα εισιτήρια της Εθνικής με τις Αγγλία και Ιρλανδία

Η Ελλάδα

bet365

Με δεδομένο το αυξημένο ενδιαφέρον που παρατηρείται για τα εισιτήρια του αγώνα Αγγλία-Ελλάδα και Ελλάδα-Ιρλανδία, τις προσεχείς ημέρες η ΕΠΟ θα προβεί σε επίσημη ενημέρωση των φιλάθλων για τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων.

Σε πρώτο χρόνο οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για τον αγώνα Αγγλία - Ελλάδα στο γήπεδο Γουέμπλεϊ. Σε δεύτερο θα υπάρξει ενημέρωση για το ματς στο Καραϊσκάκη με την Ιρλανδία για τον θεσμό του Nations League, στον οποίο θα τηρηθεί η ίδια τιμολογιακή πολιτική, έτσι ώστε τα εισιτήρια των αγώνων της «Γαλανόλευκης» να καταστούν άκρως προσιτά σε σχέση με τις τιμές της τρέχουσας αγοράς. Το Αγγλία - Ελλάδα θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου. Το δε Ελλάδα - Ιρλανδία στις 13 του ίδιου μήνα και ενώ η Ελλάδα έχει ξεκινήσει στον όμιλο με το 2 στα 2, με Φινλανδία εντός και με Ιρλανδία εκτός.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα