Σερβία: Στην προεπιλογή για τα ματς του Οκτωβρίου Ζίβκοβιτς και Μαξίμοβιτς

Βασίλης Μπαλατσός
zivkovic_serbia

bet365

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο χαφ του Παναθηναϊκού, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, βρίσκονται στην προεπιλογή της Σερβίας για τα ερχόμενα ματς του Nations League.

Σταθερά στις κλήσεις του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς βρίσκονται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σερβίας ανακοίνωσε την προεπιλογή για τα παιχνίδια της διακοπής του Οκτωβρίου, στην οποία βρίσκονται κανονικά τόσο ο ακραίος επιθετικός του ΠΑΟΚ, όσο και ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη εκτός βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος αυτές τις ημέρες είναι εκτός δράσης λόγω θλάσης, ενώ εκτός αποστολής είναι και ο αριστερός μπακ - χαφ του Τριφυλλιού, Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Οι Σέρβοι τον ερχόμενο μήνα για το Nations League θα υποδεχτούν την Ελβετία (12/10, 21:45) και θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανίας στην Κόρντομπα (15/10, 21:45).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα